czy możecie polecić restauracje/ bary z dobrym wegańskim menu w Łodzi? albo przynajmniej z jednym wege daniem ;)
również w Krakowie i Warszawie
Ten portal istnieje tylko dzięki pracy wolontariuszy i dotacjom użytkowników
Jeśli uważasz, że ta strona nie funkcjonuje jak należy, zapraszamy do współpracy :)
Większość funkcji portalu jest dostępna dopiero po zarejestrowaniu się.
więcej
czy możecie polecić restauracje/ bary z dobrym wegańskim menu w Łodzi? albo przynajmniej z jednym wege daniem ;) również w Krakowie i Warszawie |
Już dawno nie stołuję się w Łodzi i mam pewne zaległości ale pierwsze co przychodzi mi na myśl to BioWay czy inny Greenway, to tak na szybko bez sprawdzania. Z czasów liceum pamiętam niesamowite Samosy z Ganesha z pysznym sosem miętowym - chociaż smażenie na głębokim oleju może nie jest najzdrowszym rozwiązaniem... Ostatnio w środku nocy odkryłam Meksykański fast food "Maniana" z przysznym Quesadillas ale nie jestem pewna sera który znajduje się w środku no ale cóż fanatykiem nie jestem szczególnie w środku nocy z pustym żołądkiem ;). No i na koniec chyba najlepsze miejsce czyli Jaffa z pysznym hummusem. :) |
Dopiero teraz przeczytałam "wegańskim" a nie "wege" :D Pasuje tylko Jaffa no i samosy ale mój ulubiony sos odpada :) Taka wczesna pora chyba nie jest odpowiednia na pisanie postów:) No i te Quesadillas myślę że można zamówić bez sera... a fasola w środku chyba najlepsza jaką jadłam aaa i salsa mango też robi wrażenie :) |