strach się odezwać
przespałem III wojnę światową ??
Ten portal istnieje tylko dzięki pracy wolontariuszy i dotacjom użytkowników
Jeśli uważasz, że ta strona nie funkcjonuje jak należy, zapraszamy do współpracy :)
Większość funkcji portalu jest dostępna dopiero po zarejestrowaniu się.
więcej
strach się odezwać przespałem III wojnę światową ??
|
Nie strachaj się Stranger, możesz się odezwać, masz pozwoleństwo, odwagi Zaraz tam wojna, mała wymiana zdań, jak to na forum. |
No właśnie Witaj Stranger A co u reszty forumowych ludzików? Dajecie radę? Serwuję ciepłą herbatkę z imbirem, jakby ktoś zmókł |
Pada od rana. Jakoś tak smutno się zrobiło. |
U nas w Zielonej Górze, o dziwo, już tak mocno nie pada, tyko kropi, ale zimno jest masakrycznie. A teraz kawa poprawia mi nastrój. Aha, herbata z imbirem w pogotowiu, jakby kto chciał Z rana na zakupach byłam i kupiłam fajne sandały. No, dziś ich nie założę. |
Marianno Mam nadzieję ,ze to tutaj ... pogodowo - temperatura - gotuję się już w 15 stopniach , temperatura 2-8 stopni idealna do biegania do tego mżawka i można robić 50 km .:) a pogoda ducha jest zawsze niezależnie od okoliczności /......../ poniżej znowu było górnolotnie i patetycznie wiec poprzestaje na zdawkowym u mnie wszystko w porządku - wprowadzam już warzywka do diety od 2 dni ,a był moment kiedy stwierdziłem ,ze niejedzenie jest bardziej przyjemne niż jedzenie ... Znowu spróbuję teraz jesienią i to będzie 21 dni . A w następnym roku wczesną wiosną porwę się na 31...tyle na razie o mnie ..
|
Ale 15 stopni to w domu masz Stranger? ,,a pogoda ducha jest zawsze niezależnie od okoliczności /......../ Jak na pogodę ducha, to zachowujesz prawie pełną powagę ,,a był moment kiedy stwierdziłem ,ze niejedzenie jest bardziej przyjemne niż jedzenie." Mam akurat kompletnie odwrotnie |