|
|
adminAdministrator65 wątki Cytuj21.09.20130 ludzi to lubi
Na Shoutboxie, ale też i wcześniej pojawiła się dyskusja o sensie oceniania profili i zdjęć. Chodzi o gwiazdki stawiane pod profilem. Pojawiły się głosy za, przeciw i obojętne a może raczej neutralne.
W związku z tym, uważam że na ten temat powinna wypowiedzieć się większa ilość użytkowników.
Co o tym sądzicie ?
|
|
Cytuj22.09.20130 ludzi to lubi Rozumiem, że u niektórych osób gwiazdki, głosy, mogą wzbudzać jakieś emocje. Jeśli większość zainteresowanych ludzików będzie za usunięciem ocen profilu - dla mnie nie ma żadnego problemu. Sądzę, że chyba najważniejsze jest, abyśmy tu, na LV czuli się dobrze |
|
Cytuj23.09.20130 ludzi to lubi A mnie tam wśo rawno mogą być gwiazdki może nie być, nie zwracam na to uwagi |
|
AnonymousUndefined0 wątki Cytuj24.09.20131 ludzi to lubi Po co gwiazdki? Po co oceniać zdjęcia innych ludzi na 1? Miłe to jest? Potrzebne? Nie. |
|
Cytuj24.09.20130 ludzi to lubi Powiem Ci, że też się nieraz dziwiłam, że ciekawy profil długo miał 1, czy 2 głosy lub 1 gwiazdkę. Ale kładłam to raczej na karb ,przeoczenia" innych użytkowników... Być może z powodu tych ocen, komuś mogło być nieswojo z tego powodu.... |
|
adminAdministrator65 wątki Cytuj24.09.20130 ludzi to lubi Właśnie została utworzona ankieta na temat oceniania, zapraszam :-) |
|
Cytuj24.09.20130 ludzi to lubi Adminku drogi, a gdzie w odpowiedziach ankietowych opcje bardziej neutralne typu: ,,nie mam zdania", ,,jest mi to obojętne", ,,niekoniecznie" itd.? Nie zawsze jestem w stanie jednoznacznie odpowiedzieć |
|
adminAdministrator65 wątki Cytuj25.09.20130 ludzi to lubi |
|