|
|
AnonymousNieokreślony0 wątki Cytuj22.05.20130 ludzi to lubi
_ nuda jak na wszystkich tego typu portalach ,
_pewnie skończy sie wymianą przepisów potraw i to byłoby na tyle
_aktywność przy prawie 200 uczestnikam znikoma nawet 4 % to zbyt dużo -czy wszyscy są tu chorzy na ortreksję i tak naprawdę unikają ludzi
_fajne babki i kilku niezłych faciów i pustynia jak okiem sięgnąć -PO co TUTAJ jesteście -przypomnijcie SOBIE (razem i każde z osobna)
_ szukam kobiety z krwi i kości a i z mięsa -nie ideału bo z takim umarłbym z nudów - no gdzie jesteście ......(przypominam skromnie że jutro mam urodziny ) .....najlepszy prezent dla mnie RUSZCIE SIE I zacznijcie coś tam tworzyć do jednej osoby może drugiej ,trzeciej kiedyś sie uda .
_forum blebleble....jałowe ...wszyscy sie już wypalili Wielką miłością ,która nigdy ne nadejdzie ??
|
|
oliwkaUżytkownik136 wątki Cytuj22.05.20131 ludzi to lubi |
|
AnonymousNieokreślony0 wątki Cytuj23.05.20130 ludzi to lubi
Wyczuwam postawę roszczeniową. Zachęć czymś potencjalną partnerkę. Dodaj fotę. Stwórz jakiś fajny opis, bo nie masz praktycznie żadnego...
Zaproponowałem wspólny czat w weekend. Może wpadniesz?
|
|
MariannaUżytkownik442 wątki Cytuj23.05.20132 ludzi to lubi Dziękujemy za ocenę Panie z Burakowa, rzeczywiście bardzo rzeczowa i wyczerpująca! Dokładnie jak TWÓJ OPIS. A jakie pozytywne nastawienie, no naprawdę.... Tak nam przykro, że nie spełniamy Twoich wysokich standardów i ziejemy nudą. Rozerwij nas. Zapraszamy i prosimy o inspirujące tematy. Zobacz, ledwo wszedłeś, a już masz fajne zaproszenie na czata. Nie oceniaj tak szybko, ale daj coś z siebie. Pozdrawiam |
|
oliwkaUżytkownik136 wątki Cytuj23.05.20130 ludzi to lubi Twarożek, mam nadzieję że nie złapałeś doła, ale wiesz, już na dzień dobry wyskoczyłeś do nas z pretensjami. Staramy się, Ty też możesz, zakasaj rękawy i do roboty  |
|
Cytuj23.05.20131 ludzi to lubi |
|
AnonymousNieokreślony0 wątki Cytuj23.05.20131 ludzi to lubi A ja proponuję- pożegnaj się... Pomyślności |
|
oliwkaUżytkownik136 wątki Cytuj23.05.20130 ludzi to lubi |
|
MariannaUżytkownik442 wątki Cytuj23.05.20131 ludzi to lubi Wkurzył Cię Szambala, rozumiem, ale rzeczywiście, może zobaczmy jak chłopak wybrnie i zabłyśnie - na przykład uniesiony ambicją? |
|
Kumpli mam sporo. Na tym forum już jeden się pojawił - znajomy z innej części internetu .
A Twarożek, hmmm. Na starcie już hejci (od hate). Może kontrowersyjność to jego klucz do sukcesu? Nie mam pojęcia.
|
|
MariannaUżytkownik442 wątki Cytuj23.05.20130 ludzi to lubi
Mnie tam nie podchodzi takie negatywne podejście i nie sądzę, żeby był to jakis sposób na sukces. Ale zobaczymy, jak Twarożek się do naszych opinii odniesie.
Michu, gdybym była w innej lidze wiekowej i do tego chłopakiem była, to też bym się z Tobą zakumplowała i na piwko czy jakieś wegańskie napoje do baru chadzała 
Ale spoko, nie obawiaj się, nie zwariowałam, to tylko przewrotny objaw czysto koleżeńsko-forumowej sympatii 
|
|
Koń się uśmiał jak mu to czytałem - życzenia się prawie spełniły a chodziło mi przecież aby rozruszać stetryczałe towarzystwo widać to przecież to od samego początku - doszukiwałem się u Was ludzkich odruchów i je znalazłem . Nie będę odpowiadał każdemu z osobna ,bo to nie oto chodzi , - kto chciał to już do mnie trafił i złożył mi prywatnie życzenia .Super szybko niektórych do mnie prowadziła ta DROGA i tym jestem najbardziej wdzięczny . Innym trochę mniej a tym ,którzy nie potrafią się zachować ,życzę aby ich serdeczne życzenia dla innych spełniały się każdorazowo tylko dla nich - bo to ich karma ,myśli czy emocje ... Mi nic do tego ja ich nie chcę . Na ambicję nie warto mi wpływać bo jej nie mam ,moje ja jest tak małe ,ze z pasją zatracam się w pomaganiu innym . Na portalu pojawiłem się bo jestem gotowy przyjąć miłość która gdzieś tam za siódmą rzeką ,górą i szukam bliskich osób o podobnym nastawieniu do świata ....A jeśli starzy wyjadacze forumowi poczuli się urażeni ,zraniłem ich dumę nie owijając w bawełnę to znaczy ,ze tylko udało mi się powiedzieć PRAWDĘ --:(
( Lęk zmienia sposób postrzegania rzeczywistości a ja z takimi ludzmi chcę zmieniać świat - ciężka sprawa ale spróbowac nie zawadzi )
|
|
MariannaUżytkownik442 wątki Cytuj24.05.20131 ludzi to lubi
Myślę Twarożku, że Twoje ,,ja", Twoje ego to jest dość dużych rozmiarów, bo to co z Twojego postu przebija, to wybacz, ale przemądrzałe i obraźliwe stwierdzenia. Niczyjej dumy tutaj nie uraziłeś, bo zwyczajnie zachowujesz się prostacko. Prawda, o której piszesz, to Twoja ,,prawda" i nie ma ona nic wspólnego z czymkolwiek obiektywnym i sensownym. Ot, pseudo- intelektualne wywody i tyle.
Wiesz co? Zostań z tym co masz. Bo nic z naszych postów nie zrozumiałeś i niczego ani pozytywnego ani ciekawego tutaj nie wniosłeś.
|
|
AnonymousNieokreślony0 wątki Cytuj24.05.20131 ludzi to lubi |
|
AnonymousNieokreślony0 wątki Cytuj24.05.20130 ludzi to lubi
Szanowana Pani Marianno - pachniesz strasznie niespełnionym belfrem ,który męczy zdolne i wyróżniające się dzieci w myśl zasady równaj w dół . Poproś admina ,żeby mnie wyrzucił i problem "prawdy" będzie miała Szanowna Pani z głowy .Stojąc z własną filozofią po drugiej stronie uważasz ,że jest lepsza ,bo TWOJA nie inna - ja natomiast nigdy nikomu nie pokazuję drzwi wszyscy mają szansę zaistnieć .Ale cieszę się ,że wszyscy mogli zobaczyć Pani drugą tą prawdziwszą twarz ..życzę Pani bardzo dużo szczęścia i wyrozumiałości ze strony innych bo będzie Pani go potrzeba w ogromnej ilości .
|Miłość to jedyne uczucie, które nawet jak je człowiek dzieli, to się pomnaża ..
|A to co to było ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
MariannaUżytkownik442 wątki Cytuj24.05.20130 ludzi to lubi
No coraz lepiej, coraz lepiej Twarożku
|
|
adminAdministrator65 wątki Cytuj25.05.20130 ludzi to lubi No i zrobiło się nie miło  |
|
oliwkaUżytkownik136 wątki Cytuj25.05.20130 ludzi to lubi
Marianka, sklepać Twarożkowi miche ? Olej go 
Michu, co Ty tu jakieś nie-wege żarcie serwujesz 
|
|
MariannaUżytkownik442 wątki Cytuj25.05.20130 ludzi to lubi
Nie trzeba Oli. Ale dzięki 
Michu, co to za tacos - nie takos?
|
|
AnonymousNieokreślony0 wątki Cytuj25.05.20130 ludzi to lubi |
|
MariannaUżytkownik442 wątki Cytuj25.05.20130 ludzi to lubi Ładna mi kołderka, toż to gorzej niż becik czy co, kot biduek ledwie dycha |
|
AnonymousNieokreślony0 wątki Cytuj26.05.20130 ludzi to lubi
Co by nie napisał i w jakiej formie ma rację ...... to ze odpiszę na wszystkie posty i moje odpowiedzi będą miały jakikolwiek sens dla pozostałych nie wnoszą one ani nic ożywczego ani nie spowodują zmiany nastawienia , klika osób się wygłupia , inni tak jak ja są śmiertelnie poważni ...a inni zaglądają kolekcjonują przyjaciół , i tracą cenny czas na czytaniu co kto nowego napisał ,,,,,, nadzieja jest w nas a nie w słowach innych .....
Chciałeś ich obudzić z marazmu prawie Ci się udało ,bo to chwilowy zryw tak jak i mój .....a za tydzień też się pewnie uciszę i będę czekał ,ze ktoś mnie wypatrzy schowanego pod kamieniem ,za drzewem lub zarozumiałością ....
|
|
oliwkaUżytkownik136 wątki Cytuj27.05.20131 ludzi to lubi
Stranger:
klika osób się wygłupia , inni tak jak ja są śmiertelnie poważni
No i mamy tzw. równowagę w przyrodzie, różnorodność jest matką szczęścia. Co to by było za forum gdyby wszyscy byli śmiertelnie poważni 
Piszesz jeszcze:... będę czekał ,ze ktoś mnie wypatrzy schowanego pod kamieniem ,za drzewem lub zarozumiałością ....
Przestań się mazać, smędzić i filozofować tylko się bierz do roboty, nie czekaj aż Cię znajdzie jakaś księżniczka na białym koniu 
|
|
AnonymousNieokreślony0 wątki Cytuj28.05.20130 ludzi to lubi
Oliwko !
jeśli księżniczka będzie już na koniu to czy on będzie biały czy czarny , dla mnie będzie jedynie za późno .. księżniczkę hipotetycznie powinienem znaleźć nim ona znajdzie się w czyichś strzemionach (ramionach) ..
|
|
oliwkaUżytkownik136 wątki Cytuj28.05.20131 ludzi to lubi Toś Ty się księciunio za późno urodził, księżniczek już prawie ni ma, ale próbuj, próbuj  |
|
MariannaUżytkownik442 wątki Cytuj29.05.20130 ludzi to lubi
(Wiem, że odchodzimy trochę od głównego wątku, ale w przeciwnym razie chyba by padł w ogóle - ale wspólny mianownik chyba jest - odpowiedzi na narzekania )
Stranger napisałeś:
,,dla mnie będzie jedynie za późno"
Ależ daczego?
|
|
Cytuj22.07.20160 ludzi to lubi
Kurde ale z Ciebie trol. Wchodzisz z butami i na wszystkich jedziesz? Jak ci się nie podoba to po co się zarejestrowałeś? zanim to zrobiłeś poczytałeś trochę co?
Jesteście super. Podoba mi się tu...
|
|
MariannaUżytkownik442 wątki Cytuj30.07.20160 ludzi to lubi
Cieszymy się
Było tutaj kilku trollujących, takich jak niejaki Twarożek. Oprócz swojej frustracji i agresji nie mieli nic do zaproponowania.....Co do Twarożka to miałam też pewne podejrzenia co do jego pełnosprawności umysłowej, serio. Na szczęście, już dawno usunął z LV swoje konto.
|
|