Forum

Ten portal istnieje tylko dzięki pracy wolontariuszy i dotacjom użytkowników
Jeśli uważasz, że ta strona nie funkcjonuje jak należy, zapraszamy do współpracy :)
Większość funkcji portalu jest dostępna dopiero po zarejestrowaniu się.
więcej

Fora  ›  Różne sprawy damsko-męskie  ›  Porady

NIE BĘDĘ NARZEKAŁ ALE ........

_ nuda jak na wszystkich tego typu portalach ,

_pewnie skończy sie wymianą przepisów potraw i to byłoby na tyle

_aktywność przy prawie 200 uczestnikam znikoma  nawet 4 % to zbyt dużo -czy wszyscy są tu chorzy na ortreksję i tak naprawdę unikają ludzi 

_fajne babki i kilku niezłych faciów i pustynia jak okiem sięgnąć -PO co TUTAJ jesteście  -przypomnijcie SOBIE (razem i każde z osobna)

_ szukam kobiety z krwi i kości a i z mięsa -nie ideału bo z takim umarłbym z nudów - no gdzie jesteście ......(przypominam skromnie że jutro mam urodziny ) .....najlepszy prezent dla mnie  RUSZCIE SIE I zacznijcie coś tam tworzyć do jednej osoby może drugiej ,trzeciej kiedyś sie uda .

_forum blebleble....jałowe  ...wszyscy sie już wypalili Wielką miłością ,która nigdy ne nadejdzie ??

Tee, Zorrożek, przestań dziamgolić i dawaj foty, zobaczymy czy jest na czym oko zawiesić Tongue Out i będziemy gadać

Nuda... cwaniaczek, a wlazłeś gdzieś i poczytałeś więcej, czy tylko po tematach przeleciałeś Tongue Out Dobra Zorro dawaj jakiś ciekawy temat, zobaczymy jaki z Ciebie kozak, dziecinkoo KissTongue Out

Wyczuwam postawę roszczeniową. Zachęć czymś potencjalną partnerkę. Dodaj fotę. Stwórz jakiś fajny opis, bo nie masz praktycznie żadnego...

Zaproponowałem wspólny czat w weekend. Może wpadniesz?

Dziękujemy za ocenę Panie z Burakowa, rzeczywiście bardzo rzeczowa i wyczerpująca!  Dokładnie jak TWÓJ OPIS. A jakie pozytywne nastawienie,  no naprawdę....FrownTak nam przykro, że nie spełniamy Twoich wysokich standardów i ziejemy nudą. Rozerwij nas. Zapraszamy i prosimy o inspirujące tematy. Zobacz, ledwo wszedłeś, a już masz fajne zaproszenie na czata. Nie oceniaj tak szybko, ale daj coś z siebie. PozdrawiamSmile

Twarożek, mam nadzieję że nie złapałeś doła, ale wiesz, już na dzień dobry wyskoczyłeś do nas z pretensjami. Staramy się, Ty też możesz, zakasaj rękawy i do roboty Wink

Witaj drogi Twarozku, mimo że trochę nas zjechałeś na wstępie, życzymy Ci wszystkiego co najlepsze w dniu urodzin. Po prostu bądź szczęśliwy Smile

A co do forum, tworzymy je wszyscy, po za tym ty jeszcze bardzo młode forum, każde kiedyś zaczynało od paru osób Smile Już nie jesteś tu gościem, więc od tego momentu od Ciebie też zależy jak wygląda to forum i jaka jest na nim atmosfera WinkSmile

A ja proponuję- pożegnaj się... PomyślnościLaughing

Łostra z Ciebie sistra, Szambala Wink ej, a może damy mu jeszcze szanse, w końcu to jakiś chłop Laughing Michu miałby jakiegoś kumpla Wink

Wkurzył Cię Szambala, rozumiem, ale rzeczywiście, może zobaczmy jak chłopak wybrnie i zabłyśnie - na przykład uniesiony ambicją?Laughing

Kumpli mam sporo. Na tym forum już jeden się pojawił - znajomy z innej części internetu Tongue Out.

A Twarożek, hmmm. Na starcie już hejci (od hate). Może kontrowersyjność to jego klucz do sukcesu? Nie mam pojęcia.

Mnie tam nie podchodzi takie negatywne podejście i nie sądzę, żeby był to jakis sposób na sukces. Ale zobaczymy, jak Twarożek się do naszych opinii odniesie.

Michu, gdybym była w innej lidze wiekowej i do tego chłopakiem była, to też bym się z Tobą zakumplowała i na piwko czy jakieś wegańskie napoje do baru chadzała LaughingLaughing 

Ale spoko, nie obawiaj się, nie zwariowałam, to tylko przewrotny objaw czysto koleżeńsko-forumowej sympatiiWinkSmile

Koń  się uśmiał jak mu to czytałem - życzenia się prawie spełniły a chodziło mi przecież aby rozruszać stetryczałe towarzystwo widać to przecież to od samego początku - doszukiwałem się u Was ludzkich odruchów i je znalazłem . Nie będę odpowiadał każdemu z osobna ,bo to nie oto chodzi , - kto chciał to już do mnie trafił i złożył mi prywatnie życzenia .Super szybko niektórych do mnie prowadziła ta DROGA i tym jestem najbardziej wdzięczny . Innym trochę mniej a tym ,którzy nie potrafią się zachować ,życzę aby ich serdeczne życzenia dla innych spełniały się każdorazowo tylko dla nich - bo to  ich karma ,myśli czy emocje ... Mi nic do tego ja ich nie chcę . Na ambicję nie warto mi wpływać bo jej nie mam ,moje ja jest tak małe ,ze z pasją zatracam się w pomaganiu innym . Na portalu pojawiłem się bo jestem gotowy przyjąć miłość która gdzieś tam za siódmą rzeką ,górą i szukam bliskich osób o podobnym nastawieniu do świata ....A jeśli starzy wyjadacze forumowi poczuli się urażeni ,zraniłem ich dumę nie owijając w bawełnę to znaczy ,ze tylko udało mi się powiedzieć PRAWDĘ --:(

( Lęk zmienia sposób postrzegania rzeczywistości a ja z takimi ludzmi chcę zmieniać świat - ciężka sprawa ale spróbowac nie zawadzi )

Myślę Twarożku, że Twoje ,,ja", Twoje ego to jest dość dużych rozmiarów, bo to co z Twojego postu przebija, to wybacz, ale przemądrzałe i obraźliwe stwierdzenia. Niczyjej dumy tutaj nie uraziłeś, bo zwyczajnie zachowujesz się prostacko. Prawda, o której piszesz, to Twoja ,,prawda" i nie ma ona nic wspólnego z czymkolwiek obiektywnym i sensownym. Ot, pseudo- intelektualne wywody  i tyle.

Wiesz co? Zostań z tym co masz. Bo nic z naszych postów nie zrozumiałeś  i niczego ani pozytywnego ani ciekawego tutaj nie wniosłeś.

nie-wiem-o-co-chodzi-wiec-wklejam-zdjeci

Szanowana Pani Marianno - pachniesz strasznie niespełnionym belfrem ,który męczy zdolne i wyróżniające się dzieci w myśl zasady równaj w dół . Poproś admina ,żeby mnie wyrzucił i problem "prawdy" będzie miała Szanowna Pani z głowy .Stojąc z własną filozofią po drugiej stronie uważasz ,że jest lepsza ,bo TWOJA  nie inna - ja natomiast nigdy nikomu nie pokazuję drzwi wszyscy mają szansę zaistnieć .Ale cieszę się ,że wszyscy mogli zobaczyć Pani drugą tą prawdziwszą twarz ..życzę Pani bardzo dużo szczęścia i wyrozumiałości ze strony innych bo będzie Pani go potrzeba w ogromnej ilości . 

|Miłość to jedyne uczucie, które nawet jak je człowiek dzieli, to się pomnaża .. 

|A to co to było ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No coraz lepiej, coraz lepiej Twarożku Cry 

No i zrobiło się nie miło Undecided

Marianka, sklepać Twarożkowi miche ? Wink Olej go Laughing

Michu, co Ty tu jakieś nie-wege żarcie serwujesz Tongue Out

Nie trzeba Oli. Ale dzięki Smile

Michu,  co to za tacos -  nie takos?Laughing

Kołderka dla kota ;).

Ładna mi kołderka, toż to gorzej niż becik czy co, kot biduek ledwie dychaLaughing

Co by nie napisał i w jakiej formie ma rację ...... to ze odpiszę na wszystkie posty i moje odpowiedzi będą miały jakikolwiek sens dla pozostałych nie  wnoszą one ani nic ożywczego ani nie spowodują zmiany nastawienia , klika osób się wygłupia , inni tak jak ja są śmiertelnie poważni ...a inni zaglądają kolekcjonują przyjaciół , i tracą cenny czas na czytaniu co kto nowego napisał ,,,,,, nadzieja jest w nas a nie w słowach innych .....

Chciałeś ich obudzić z marazmu prawie Ci się udało ,bo to chwilowy zryw tak jak i mój .....a za tydzień też się pewnie uciszę i będę czekał ,ze ktoś mnie wypatrzy schowanego pod kamieniem ,za drzewem lub zarozumiałością ....

Stranger:

klika osób się wygłupia , inni tak jak ja są śmiertelnie poważni

No i mamy tzw. równowagę w przyrodzie, różnorodność jest matką szczęścia. Co to by było za forum gdyby wszyscy byli śmiertelnie poważni Wink

Piszesz jeszcze:... będę czekał ,ze ktoś mnie wypatrzy schowanego pod kamieniem ,za drzewem lub zarozumiałością ....

Przestań się mazać, smędzić i filozofować tylko się bierz do roboty, nie czekaj aż Cię znajdzie jakaś księżniczka na białym koniu Tongue Out

Oliwko !

jeśli księżniczka będzie już na koniu to czy on będzie biały czy czarny , dla mnie będzie jedynie za późno .. księżniczkę hipotetycznie powinienem  znaleźć nim ona znajdzie się w czyichś strzemionach (ramionach) ..

Toś Ty się księciunio za późno urodził, księżniczek już prawie ni ma, ale próbuj, próbuj Cool

(Wiem, że odchodzimy trochę od głównego wątku, ale w przeciwnym razie chyba by padł w ogóle - ale wspólny mianownik chyba jest - odpowiedzi na narzekaniaLaughing)

Stranger napisałeś:

,,dla mnie będzie jedynie za późno"

Ależ daczego?Surprised

Kurde ale z Ciebie trol. Wchodzisz z butami i na wszystkich jedziesz? Jak ci się nie podoba to po co się zarejestrowałeś? zanim to zrobiłeś poczytałeś trochę co? 

Jesteście super. Podoba mi się tu...

Cieszymy sięSmile

Było tutaj kilku trollujących, takich jak niejaki Twarożek. Oprócz swojej frustracji i agresji nie mieli nic do zaproponowania.....Co do Twarożka to miałam też pewne podejrzenia co do jego  pełnosprawności umysłowej, serio. Na szczęście, już dawno usunął z LV swoje konto.