A ja chętnie podyskutuję
choć prawdę mówiąc nie wiem co to za dyskusja, jeśli się ze sobą zgadzamy i mamy taki sam, lub podobny pogląd co do tematu 
Niewątpliwie to co zasługuje na uwagę, to fakt iż ,,taki,, temat poruszył mężczyzna, mało tego, ten ,,wywrotowy,, artykuł, również napisał mężczyzna !
Cieplej się robi na sercu wiedząc, że w przeciwieństwie do starszych pokoleń, młodsi panowie nie są już takimi gorącymi zwolennikami patriarchatu
Max Planck powiedział kiedyś ciekawą rzecz o postępie w nauce, ale można ten cytat odnieść do postępu w ogóle.
Nowa naukowa prawda nie triumfuje poprzez przekonywanie jej oponentów i sprawianie by zobaczyli światło, ale bardziej ponieważ jej oponenci w końcu umierają, a wyrasta nowe pokolenie, które jest z nią zapoznane. (Max Planck)
Może parę cytatów z artykułu:
,,Dlatego uważam, że słowo „równouprawnienie” brzmi znacznie bardziej neutralnie i może mniej strasznie dla nieuków, ale to nie zmienia faktu, że „feminizm” ma swoje słownikowe znaczenie – i nie jest to, do cholery jasnej, „wyzbywanie się kobiecości i obcinanie włosów”, jak by się niektórym mogło wydawać.,,
,,Jeżeli jesteście „przeciwko feminizmowi” to mam rozumieć, że uważacie, iż kobietom powinno się odebrać prawo wyborcze i dostęp do edukacji? Bo na tym to między innymi polega przecież. A może po prostu sprzeciwiacie się czemuś, czego założeń de facto nie znacie?,,