Ten portal istnieje tylko dzięki pracy wolontariuszy i dotacjom użytkowników
Jeśli uważasz, że ta strona nie funkcjonuje jak należy, zapraszamy do współpracy :)
Większość funkcji portalu jest dostępna dopiero po zarejestrowaniu się.
więcej

Forums  ›  Różne sprawy damsko-męskie  ›  Spotkanie w realu

szybki kontakt w realu _continue_topic_suffix - 2

_continue_topic_first szybki kontakt w realu

No TonnyRocki... nie obcyndalasz się, nie lubisz tracić czasu Smile krótko, zwięźle i na temat, jak w Twoim opisie i hobby Tongue Out

Też jestem zwolennikiem "szybkich" spotkań w realu. Niekończące się konwersacje wirtualne to taka wersja demo znajomości.

Wiesz, ma to swoje zalety, czujesz się bardziej bezpiecznie.I być może jest to tak, że wydaje się że masz większą  kontrole nad tym co się dzieje. Zaletą wirtualnych kontaktów jest też możliwość trzymania kogoś na dystans, jeśli nie masz co do niego jakiej takiej pewności/zaufania. Czasem panów może to denerwować, ale trzeba to zrozumieć i uszanować, bo to z reguły kobiety są ofiarami np. napastliwych i niechcianych zalotów, itd. itp.

Jeśli zaś chodzi o mnie, to jestem raczej za ,,drogą środka,, (jak mawiał niejaki Budda) tzn. nie za szybko, ale i nie za długo, jeśli coś ,,zaskoczy,, Smile

Popieram. Chociaż wolałbym "szybszy" kontakt w realu niż większość kobiet :D ale rozumiem, że Panie wolą dłużej popisać niż większość mężczyzn, chcą trochę faceta przed spotkaniem poznać. Dużo można w swoim profilu na jakimś serwisie napisać , po przeczytaniu tego i zobaczeniu zdjęć mogę stwierdzić czy kobieta jest dla mnie interesująca na tyle żeby się z nią spotkać. Dopiero podczas spotkania w realu możemy to potwierdzić,  a rożnie bywa, jeśli wiecie co mam na myśli. Ja jakiś czas dłuższy szukałem odpowiedniej partnerki na serwisach internetowych i znalazłem w końcu na , a wymieniliśmy przed spotkaniem kilka maili :D a jak do niego doszło i ją zobaczyłem myślałem, że zwariuję :) z wrażenia oczywiście.

No, ale że co, jesteście parą?Smile

Generalnie nie da się poznać drugiego człowieka przez internet, to zawsze będzie powierzchowne i niepełne. Takie długie pisanie może stworzyć wyobrażenia, które nijak się mają do rzeczywistości i później często jest rozczarowanie w czasie spotkania. Dlatego moim zdaniem dobrze jest umówić się w realu jak najszybciej, ale z bez jakichś specjalnych oczekiwań, z otwartością na różne formy rozwoju znajomości:)